Lirik Lagu Aku Ada Kelas – Juzzthin

Posted on

Lirikdanlagu.info: berikut ini ” Lirik Lagu Aku Ada Kelas – Juzzthin” yang pasti sedang kamu cari-cari. mudah-mudahan ” Lirik Lagu Aku Ada Kelas – Juzzthin” mempunyai manfaat bagi kamu pecinta musik dimanapun engkau berada.

Lirik Lagu Aku Ada Kelas – Juzzthin


Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas


Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku


Ingat tak sekolah?

Bangun pagi tarik selimut nak sambung tido lah

Mak marah marah cepat selimut ku ditolak

Alarm clock tak berbunyi lah dah rosak


Woo seluar hijau kasut warna putih

So fresh serba baru men it’s a new day

Hey gate depan buka pukul 7

Tadi baju dah gosok lepas lari terus peluh chop


Siapa lambat kena cubit dekat perut wooi

Datang awal kalau tak nak kena lagi boy

Kawan pesan baik kau dengar ikut takut ada spot check

Nanti kau pulak menjawab


Senang diri semua beratur perhimpunan kemas

Lekas ambil beg dan terus beransur

Ada yang nak berborak ada yang rajin malas

Tapi aku kena fokus kedepan dan terus maju


Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku


Ada kelas aku aku ada kelas aku

Hey ko nak gi mana (aku ada kelas aku)

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Aku ada kelas


Yang kedua dari depan

Itu aku bila bising cikgu buka rotan

Kawan kawan gelak (haha) budak lelaki lasak

Ada kelas ada perangai dan lain lagak


Waktu rehat ada yang mengorat gadis gadis

Putih comel ada yang satu tu hitam manis

Tak seberapa buku ada untuk panggil knowledge

Sambung putus asa aku polish nak ke kolej


Latih diri jangan sekali ada alasan

Idea idea yang itu aku alaskan

Berangan ke tak belajar dan jadi bijak

Sekolah ajar kita bercakap dan nak bertindak


Tak kisah siapa first dan siapa number last

Audio hati ini sekuat aku blast

Mama adik tak ponteng adik ada kelas

Hari hari ku melangkah dan menulis sampai satu hari nanti


Tak kira aku jadi aku kan tetap coba

Ingatkan aku kadang kala aku juga lupa

Sampai bila pun aku akan belajar

Sampai aku dah boleh jawab senangkan


Tak kira aku jadi aku kan tetap coba

Ingatkan aku kadang kala aku juga lupa

Sampai bila pun aku akan belajar

Sampai aku dah boleh jawab senangkan


Ada kelas

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku


Ada kelas aku aku ada kelas aku

Hey ko nak gi mana (aku ada kelas aku)

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Aku ada kelas


Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Ada kelas aku aku ada kelas aku


Ada kelas aku aku ada kelas aku

Hey ko nak gi mana (aku ada kelas aku)

Ada kelas aku aku ada kelas aku

Aku ada kelas


Baik pelajar semua

Tutup buku

Bersurai


Disclaimer : Lirik Lagu Aku Ada Kelas – Juzzthin ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran.

Additional Tags for this post:
not pianika lagu aku takut  |  not angka lagu aku takut republik  |  not angka lagu aku takut  |  not lagu aku takut  |  not angka aku takut  |  not pianika aku takut  |  not angka aku takut republik  |  lirik lagu amel queen jangan kau tinggalkan aku sendiri  |  not piano aku takut republik  |  not pianika aku takut republik  |  not angka pianika aku takut  |  not aku takut  |  kunci pianika aku takut republik  |  not lagu Aku takut Republik  |  kunci pianika aku takut  |  not angka pianika aku takut republik  |  kunci gitar rindunya hatiku  |  not piano aku takut  |  kunci piano lagu aku takut  |  lirik lagu the dissland ya aku rindu  |  
Lirik Lainnya Yang Mungkin Kamu Suka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *