Kunci Gitar Amalia Syifa – Pelarian Cinta

Pelarian Cinta-Berikut ini adalah kunci gitar lagu Pelarian Cinta dari Amalia Syifa. Untuk kunci gitar lainnya dari Amalia Syifa silahkan pilih pada pilihan kategori yang tersedia atau cari menggunakan kotak pencarian.

Pelarian Cinta – Amalia Syifa

(Intro) C G Am G
F C Dm G..
C           G        Am  G
tegane.. gawe dolanan atiku..
F               G          C
aku.. sing tulus sayang padamu..
F            G         C    G/B  Am
aku amung kok anggep.. pelarian cintamu..
Dm                      G
mung kok butuhne.. pas suwung atimu..
C              G             Am Em
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
F           G      C
ora perlu janji-janji palsu..
Am        Em        F         C
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
Dm                   G
gawe gelo ono ning.. jero dodo..
(Chorus)
C                Am
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
Dm                      G
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
C                     Am
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
Dm                   C
tresno tulus sing suci tekane ngati..
F              C           Am
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
Dm          G        C
aku ikhlas.. lilo legowo..
(Int.) F  C Am Dm G C C7
F  C A Dm G C  G..
C              G             Am Em
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
F           G      C
ora perlu janji-janji palsu..
Am        Em        F         C
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
Dm                   G
gawe gelo ono ning.. jero dodo..
(Chorus)
C                Am
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
Dm                      G
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
C                     Am
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
Dm                   C
tresno tulus sing suci tekane ngati..
F              C           Am
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
Dm         G        C
aku iklas.. lilo legowo..
(Outro) Dm  G  F   Fm    C
hu..hu..huu..
Amalia Syifa - Pelarian Cinta
(Intro) G D Em D
C G Am D..
G           D        Em  D
tegane.. gawe dolanan atiku..
C               D          G
aku.. sing tulus sayang padamu..
C            D         G    D/F# Em
aku amung kok anggep.. pelarian cintamu..
Am                      D
mung kok butuhne.. pas suwung atimu..
G              D             Em Bm
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
C           D      G
ora perlu janji-janji palsu..
Em        Bm        C         G
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
Am                   D
gawe gelo ono ning.. jero dodo..
(Chorus)
G                Em
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
Am                      D
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
G                     Em
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
Am                   G
tresno tulus sing suci tekane ngati..
C              G           Em
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
Am          D        G
aku ikhlas.. lilo legowo..
(Int.) C  G Em Am D G G7
C  G E Am D G  D..
G              D             Em Bm
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
C           D      G
ora perlu janji-janji palsu..
Em        Bm        C         G
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
Am                   D
gawe gelo ono ning.. jero dodo..
(Chorus)
G                Em
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
Am                      D
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
G                     Em
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
Am                   G
tresno tulus sing suci tekane ngati..
C              G           Em
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
Am         D        G
aku iklas.. lilo legowo..
(Outro) Am  D  C   Cm    G
hu..hu..huu..