Kunci Gitar Darso – Halangan Diri

Halangan Diri-Berikut ini adalah kunci gitar lagu Halangan Diri yang dinyayikan oleh Darso. Untuk kunci gitar lainnya dari Darso silahkan pilih pada pilihan kategori yang tersedia atau cari menggunakan kotak pencarian.

Halangan Diri – Darso

Capo di fret 1
(Intro) Am F G Am
Am F G Am..
Am          F
nakunaon sagala rupa..
G                Am
ngan aral gagal jeung gagal..
F           Dm
soal cinta.. jeung usaha..
Bm         E
kandas.. pamagsadan..
Am             F
kamudahan bet ngabalieur..
G              Am
kalapangan naronggongan..
F                  Dm
paruntungan.. lumpat ngajauhan..
E          (Am)
naha naha kunaon..
(Intro) Am F G Am
Am F Dm E
(Chorus)
Am           G
boa-boa halangan diri
F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
Am            G
kajongjonan.. kangeunahan..
F                  E
ngumbar.. ngumbar larangan..
Am           G
boa-boa halangan diri
F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
Am            G
nu ngajajar.. meni panjang..
F                 Am
sapanjang jalan kareta..
G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
G                Am
kumaha.. ngentengeunnana
G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
G               Am
kumaha.. ngabebaskeunna..
Am                F
panon cireumbay.. mapay-mapay pipi..
G              Am
ragragan kana sajadah
F            Dm
nginget-nginget.. laku lampah..
Bm               E
ninggang salah jeung salah..
Am             F
hate anu merih hate nu ngajerit
G                Am
kabeulit ku dosa-dosa..
F
biwir nu ngageter..
Dm
ngeudalkeun rasa jiwa
Bm    E       (Am)
ampun ampun duh Gusti..
(Int.) Am F G Am
Am F Dm E
(Chorus)
Am           G
boa-boa halangan diri
F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
Am            G
kajongjonan.. kangeunahan..
F                  E
ngumbar.. ngumbar larangan..
Am           G
boa-boa halangan diri
F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
Am            G
nu ngajajar.. meni panjang..
F                 Am
sapanjang jalan kareta..
G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
G                Am
kumaha.. ngentengeunnana
G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
G               Am
kumaha.. ngabebaskeunna..
(Outro) F G Am
Darso - Halangan Diri
(Intro) A#m F# G# A#m
A#m F# G# A#m..
A#m         F#
nakunaon sagala rupa..
G#               A#m
ngan aral gagal jeung gagal..
F#          D#m
soal cinta.. jeung usaha..
Cm         F
kandas.. pamagsadan..
A#m            F#
kamudahan bet ngabalieur..
G#             A#m
kalapangan naronggongan..
F#                 D#m
paruntungan.. lumpat ngajauhan..
F          (A#m)
naha naha kunaon..
(Intro) A#m F# G# A#m
A#m F# D#m F
(Chorus)
A#m          G#
boa-boa halangan diri
F#          A#m
nu mangrupi.. dosa-dosa..
A#m           G#
kajongjonan.. kangeunahan..
F#                 F
ngumbar.. ngumbar larangan..
A#m          G#
boa-boa halangan diri
F#          A#m
nu mangrupi.. dosa-dosa..
A#m           G#
nu ngajajar.. meni panjang..
F#                A#m
sapanjang jalan kareta..
G#         F#
aduh Gusti.. aduh Gusti
G#               A#m
kumaha.. ngentengeunnana
G#         F#
aduh Gusti.. aduh Gusti
G#              A#m
kumaha.. ngabebaskeunna..
A#m               F#
panon cireumbay.. mapay-mapay pipi..
G#             A#m
ragragan kana sajadah
F#           D#m
nginget-nginget.. laku lampah..
Cm               F
ninggang salah jeung salah..
A#m            F#
hate anu merih hate nu ngajerit
G#               A#m
kabeulit ku dosa-dosa..
F#
biwir nu ngageter..
D#m
ngeudalkeun rasa jiwa
Cm    F       (A#m)
ampun ampun duh Gusti..
(Int.) A#m F# G# A#m
A#m F# D#m F
(Chorus)
A#m          G#
boa-boa halangan diri
F#          A#m
nu mangrupi.. dosa-dosa..
A#m           G#
kajongjonan.. kangeunahan..
F#                 F
ngumbar.. ngumbar larangan..
A#m          G#
boa-boa halangan diri
F#          A#m
nu mangrupi.. dosa-dosa..
A#m           G#
nu ngajajar.. meni panjang..
F#                A#m
sapanjang jalan kareta..
G#         F#
aduh Gusti.. aduh Gusti
G#               A#m
kumaha.. ngentengeunnana
G#         F#
aduh Gusti.. aduh Gusti
G#              A#m
kumaha.. ngabebaskeunna..
(Outro) F# G# A#m