Kunci Gitar Didi Kempot – Nelongso Ati

Nelongso Ati-Berikut ini adalah kunci gitar lagu Nelongso Ati dari Didi Kempot. Untuk melihat kunci gitar dan lirik lainnya dari Didi Kempot silahkan klik pada pilihan kategori yang tersedia atau cari menggunakan kotak pencarian.

Nelongso Ati – Didi Kempot

Capo di fret 2
(Intro) C G Am G
F G C  G
C    G        Am
senajan.. nyawang ko kadohan
G F              Em     G
awakmu.. nggawe atiku seneng
C      G
senajan.. awakku
Am          G
ra iso nyanding kowe..
F              G        C
kangen.. ning atiku.. kanggo kowe..
(Intro) F G C
(Chorus)
F            G
aku tresno kowe.. selawase
Em
ning njero ati..
A
kangen setengah mati..
Dm          G
nganti nahan loro.. loro ati..
C        G
mergo kahananku..
C       G           Am
sawangen.. ning njero atiku
G F            Em     G
aku.. pingin iso.. muter wektu..
C         G
supoyo.. nemokke..
Am         G
awakmu luwih gasik..
F
ben luwih dowo
G         C
uripku bareng sliramu..
(Int.) C G Am G
F Em G
C G Am G
F G C  G
C      G        Am
senajan.. nyawang ko kadohan
G F              Em     G
awakmu.. nggawe atiku seneng
C      G
senajan.. awakku..
Am          G
ra iso nyanding kowe..
F              G        C
kangen.. ning atiku.. kanggo kowe..
(Intro) F G C
(Chorus)
F            G
aku tresno kowe.. selawase
Em
ning njero ati..
A
kangen setengah mati..
Dm          G
nganti nahan loro.. loro ati..
C
mergo kahananku..
F          G   
nahan sabar iki.. selawase
Em                 A
urip matiku.. kanggo sliramu..
Dm          G
nelangsane.. atiku iki..
C
mergo kahananku..
A        Dm          G
nelangsane.. atiku iki..
C
mergo kahananku..
Didi Kempot - Nelongso Ati
(Intro) D A Bm A
G A D  A
D    A        Bm
senajan.. nyawang ko kadohan
A G              F#m    A
awakmu.. nggawe atiku seneng
D      A
senajan.. awakku
Bm          A
ra iso nyanding kowe..
G              A        D
kangen.. ning atiku.. kanggo kowe..
(Intro) G A D
(Chorus)
G            A
aku tresno kowe.. selawase
F#m
ning njero ati..
B
kangen setengah mati..
Em          A
nganti nahan loro.. loro ati..
D        A
mergo kahananku..
D       A           Bm
sawangen.. ning njero atiku
A G            F#m    A
aku.. pingin iso.. muter wektu..
D         A
supoyo.. nemokke..
Bm         A
awakmu luwih gasik..
G
ben luwih dowo
A         D
uripku bareng sliramu..
(Int.) D A Bm A
G F#m A
D A Bm A
G A D  A
D      A        Bm
senajan.. nyawang ko kadohan
A G              F#m    A
awakmu.. nggawe atiku seneng
D      A
senajan.. awakku..
Bm          A
ra iso nyanding kowe..
G              A        D
kangen.. ning atiku.. kanggo kowe..
(Intro) G A D
(Chorus)
G            A
aku tresno kowe.. selawase
F#m
ning njero ati..
B
kangen setengah mati..
Em          A
nganti nahan loro.. loro ati..
D
mergo kahananku..
G          A   
nahan sabar iki.. selawase
F#m                B
urip matiku.. kanggo sliramu..
Em          A
nelangsane.. atiku iki..
D
mergo kahananku..
B        Em          A
nelangsane.. atiku iki..
D
mergo kahananku..

Chord Gitar & Lirik lagu lainnya dari Didi Kempot: