Kunci Gitar Fendy Cuwiko – Gass KUA

Gass KUA-Berikut ini adalah kunci gitar lagu Gass KUA yang dinyayikan oleh Fendi Cuwiko. Untuk kunci gitar lainnya dari Fendi Cuwiko silahkan klik pada pilihan kategori yang tersedia atau ketikkan pada kolom pencarian.

Gass KUA – Fendi Cuwiko

Capo di fret 2

(Intro) C Am F G
        C Am F G

  C                        Am
kowe seng ta sayang.. neng atiku..
  F                      G
kowe seng wes gawe ayeme uripku..
C                          Am
wes pirang tahun.. susah seneng karo kowe..
 F                           G
ayo ndang tak kenalke wong tuoku..

Em               Am
aku siap nglamar kowe..
      F                  G
ayo luru dino.. seng pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                       G
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Am                  F
rosoku iki gawe kwe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..

(Int.) C Em F G
       C Em F G

C                      Am
roso tresnoku tambah kangen kowe
  F                          G
bakal tak simpen neng jero dodo..

Em               Am
aku siap nglamar kowe..
      F                  G
ayo luru dino.. seng pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                       G
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Am                  F
rosoku iki gawe kwe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..

    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                       G
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Am                  F
rosoku iki gawe kwe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..
    Am            F
nge gas KUA.. nge gas KUA..
    C               G
nge gas KUA.. aku karo.. kowe..



Fendy Cuwiko - Gass KUA

(Intro) D Bm G A
        D Bm G A

  D                        Bm
kowe seng ta sayang.. neng atiku..
  G                      A
kowe seng wes gawe ayeme uripku..
D                          Bm
wes pirang tahun.. susah seneng karo kowe..
 G                           A
ayo ndang tak kenalke wong tuoku..

F#m              Bm
aku siap nglamar kowe..
      G                  A
ayo luru dino.. seng pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe..
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman..
D                      A
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..

(Int.) D F#m G A
       D F#m G A

D                      Bm
roso tresnoku tambah kangen kowe
  G                          A
bakal tak simpen neng jero dodo..

F#m              Bm
aku siap nglamar kowe..
      G                  A
ayo luru dino.. seng pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe..
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman..
D                      A
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..

    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe..
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman..
D                      A
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..
    Bm            G
nge gas KUA.. nge gas KUA..
    D               A
nge gas KUA.. aku karo.. kowe..