Kunci Gitar Happy Asmara – Dungo

Dungo-Berikut ini adalah chord gitar lagu Dungo yang dinyayikan oleh Happy Asmara. Untuk kunci gitar lainnya dari Happy Asmara silahkan temukan pada kategori yang tersedia atau gunakan kolom pencarian.

Dungo – Happy Asmara

Capo di fret 2
(Intro) Am Dm G Em
Am F G C
C                   Dm
awan bengi ora iso turu..
F                    C
kelingan.. marang kangmasku..
Am                         Dm
sak bendino tansah kangen sliramu..
F          G       C
wong bagus.. gantilane atiku..
C                    Dm
mandahneo biso malek wektu..
F               C
dadi siji.. marang esemmu..
Am                 Dm
roso seneng.. jeroning atiku..
F          G         C
wong bagus.. ning endi paranmu..
(Intro) Dm G C
(Chorus)
Am                  Em
bisoku mung nangis ono njeroning ati
Dm          G          C
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
Am                 Em
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
Dm        G         C
ilangono roso loro.. jero ati..
(Int.) F  Em  Dm E Am G
F  G  C  G
C                    Dm
mandahneo biso malek wektu..
F               C
dadi siji.. marang esemmu..
Am                 Dm
roso seneng.. jeroning atiku..
F          G         C
wong bagus.. ning endi paranmu..
(Intro) Dm G C
(Chorus)
Am                  Em
bisoku mung nangis ono njeroning ati
Dm          G          C
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
Am                 Em
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
Dm        G          C
ilangono roso loro.. njero ati..
Am                  Em
bisoku mung nangis ono njeroning ati
Dm          G          C
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
Am                 Em
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
Dm        G          C
ilangono roso loro.. njero ati..
Dm                Em
opo pancen iki.. kudu tak lakoni
Dm          G            C
tetep sabar.. masio nangis ning ati..
Dm                 Em
opo pancen iki.. wis dadi garise..
Dm       G         C
kabeh mau.. mugo ono hikmahe..
Happy Asmara - Dungo
(Intro) Bm Em A F#m
Bm G A D
D                   Em
awan bengi ora iso turu..
G                    D
kelingan.. marang kangmasku..
Bm                         Em
sak bendino tansah kangen sliramu..
G          A       D
wong bagus.. gantilane atiku..
D                    Em
mandahneo biso malek wektu..
G               D
dadi siji.. marang esemmu..
Bm                 Em
roso seneng.. jeroning atiku..
G          A         D
wong bagus.. ning endi paranmu..
(Intro) Em A D
(Chorus)
Bm                  F#m
bisoku mung nangis ono njeroning ati
Em          A          D
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
Bm                 F#m
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
Em        A         D
ilangono roso loro.. jero ati..
(Int.) G  F#m  Em F# Bm A
G  A  D  A
D                    Em
mandahneo biso malek wektu..
G               D
dadi siji.. marang esemmu..
Bm                 Em
roso seneng.. jeroning atiku..
G          A         D
wong bagus.. ning endi paranmu..
(Intro) Em A D
(Chorus)
Bm                  F#m
bisoku mung nangis ono njeroning ati
Em          A          D
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
Bm                 F#m
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
Em        A          D
ilangono roso loro.. njero ati..
Bm                  F#m
bisoku mung nangis ono njeroning ati
Em          A          D
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
Bm                 F#m
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
Em        A          D
ilangono roso loro.. njero ati..
Em                F#m
opo pancen iki.. kudu tak lakoni
Em          A            D
tetep sabar.. masio nangis ning ati..
Em                 F#m
opo pancen iki.. wis dadi garise..
Em       A         D
kabeh mau.. mugo ono hikmahe..

Chord Gitar & Lirik lagu lainnya dari Happy Asmara: