Lirik Lagu Udan Kangen – Indah Andira feat. Cak Rul

Udan Kangen-Berikut ini lirik lagu Udan Kangen yang dipopulerkan oleh INDAH ANDIRA FEAT. CAK RUL. untuk chord gitar ataupun lirik lagu lainnya dari INDAH ANDIRA FEAT. CAK RUL silahkan pilih kategori terkait atau gunakan kotak pencarian diatas kemudian tekan enter

Lirik Lagu Udan Kangen – Indah Andira feat. Cak Rul

Sak tenane aku pengen ketemuNanging kowe wis kadhung gawe nesu
Sak jujure aku kangen sliramuJroning batin kondo jare uwis isin
Udan kangen pancen kangenBasan gunung ra biso nggo mbendhung
Neng sajane aku wis balen nrimoWis rumongso aku wis rumongsoNanging yen digawe loroOra trimo aku ora trimo
Yen ayu pancen kowe sing paling ayuYen manis pancen kowe sing paling manisNanging dudu ayuneNanging dudu manise
Sing keno nggo brayan sak lawase
Sak tenane aku pengen ketemuNanging kowe wis kadhung gawe nesu
Sak jujure aku kangen sliramuJroning batin kondo jare uwis isin
Udan kangen pancen kangenBasan gunung ra biso nggo mbendhung
Neng sajane aku wis balen nrimoWis rumongso aku wis rumongsoNanging yen digawe loroOra trimo aku ora trimo
Yen ayu pancen kowe sing paling ayuYen manis pancen kowe sing paling manisNanging dudu ayuneNanging dudu manise
Sing keno nggo brayan sak lawaseSing keno nggo brayan sak lawase

Pencarian Terkait

  • chord udan kangen
  • lirik lagu udan kangen