Kunci Gitar LosOraRewel Official – Pengen Bali

Pengen Bali-Berikut ini adalah chord gitar lagu Pengen Bali dari LosOraRewel Official. Untuk kunci gitar lainnya dari LosOraRewel Official silahkan temukan pada kategori yang tersedia atau gunakan kolom pencarian.

Pengen Bali – LosOraRewel Official

Capo di fret 2
(Intro) Dm  G  C -Fm C..
C     G          Am Em
getun.. roso ning ati..
Dm
ileng kowe..
G
sing mbiyen tau ngancani..
Em               Am
saiki kowe ono ngendi..
Dm                  G
sliramu.. opo pancen wis lali..
C     G        Am Em
wis.. lalekke aku..
Dm                G
ora usah.. mikirke kahananku..
Em                 A
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
Dm                G
sing wis tau.. singgah ning atiku..
Em                 Am
biarlah.. semua berlalu..
Dm    F            G
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..
(Chorus)
F             G
mas siji penjalukku..
Em                    Am
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
A         Dm                  G
lungaku wingi.. ra maksud nglarani
C
ati iki.. pengen bali..
F          G
wis cukup semene.. crito tresno..
Em             Am
wis tak anggep.. kowe ora ono..
A           Dm
kabeh janji suci..
G
tak anggep wis mati..
C
ati iki iseh wedi..
(Int.) F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C  G..
C     G        Am Em
wis.. lalekke aku..
Dm                G
ora usah.. mikirke kahananku..
Em                 A
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
Dm                G
sing wis tau.. singgah ning atiku..
Em                 Am
biarlah.. semua berlalu..
Dm    F            G
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..
(Chorus)
F             G
mas siji penjalukku..
Em                    Am
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
A         Dm                  G
lungaku wingi.. ra maksud nglarani
C
ati iki.. pengen bali..
F          G
wis cukup semene.. crito tresno..
Em             Am
wis tak anggep.. kowe ora ono..
A           Dm
kabeh janji suci..
G
tak anggep wis mati..
C
ati iki iseh wedi.. hoo..oo..
F             G
mas siji penjalukku..
Em                    Am
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
A       Dm                    G
lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
C
ati iki pengen bali..
F          G
wis cukup semene.. crito tresno..
Em             Am
wis tak anggep.. kowe ora ono..
A           Dm
kabeh janji suci..
G
tak anggep wis mati..
C
ati iki iseh wedi..
A              Dm
kabeh janji suci..
G
tak anggep wis mati..
F
ati iki iseh wedi..
Fm    G    C
ho..ooo..ooo..
LosOraRewel Official - Pengen Bali
(Intro) Em  A  D -Gm D..
D     A          Bm F#m
getun.. roso ning ati..
Em
ileng kowe..
A
sing mbiyen tau ngancani..
F#m              Bm
saiki kowe ono ngendi..
Em                  A
sliramu.. opo pancen wis lali..
D     A        Bm F#m
wis.. lalekke aku..
Em                A
ora usah.. mikirke kahananku..
F#m                B
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
Em                A
sing wis tau.. singgah ning atiku..
F#m                Bm
biarlah.. semua berlalu..
Em    G            A
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..
(Chorus)
G             A
mas siji penjalukku..
F#m                   Bm
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
B         Em                  A
lungaku wingi.. ra maksud nglarani
D
ati iki.. pengen bali..
G          A
wis cukup semene.. crito tresno..
F#m            Bm
wis tak anggep.. kowe ora ono..
B           Em
kabeh janji suci..
A
tak anggep wis mati..
D
ati iki iseh wedi..
(Int.) G A F#m Bm
Em A D..
G A F#m Bm
Em A D  A..
D     A        Bm F#m
wis.. lalekke aku..
Em                A
ora usah.. mikirke kahananku..
F#m                B
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
Em                A
sing wis tau.. singgah ning atiku..
F#m                Bm
biarlah.. semua berlalu..
Em    G            A
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..
(Chorus)
G             A
mas siji penjalukku..
F#m                   Bm
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
B         Em                  A
lungaku wingi.. ra maksud nglarani
D
ati iki.. pengen bali..
G          A
wis cukup semene.. crito tresno..
F#m            Bm
wis tak anggep.. kowe ora ono..
B           Em
kabeh janji suci..
A
tak anggep wis mati..
D
ati iki iseh wedi.. hoo..oo..
G             A
mas siji penjalukku..
F#m                   Bm
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
B       Em                    A
lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
D
ati iki pengen bali..
G          A
wis cukup semene.. crito tresno..
F#m            Bm
wis tak anggep.. kowe ora ono..
B           Em
kabeh janji suci..
A
tak anggep wis mati..
D
ati iki iseh wedi..
B              Em
kabeh janji suci..
A
tak anggep wis mati..
G
ati iki iseh wedi..
Gm    A    D
ho..ooo..ooo..