Lirik Lagu Wuyung – Manthous

Wuyung-Inilah lirik Wuyung dari penyanyi MANTHOUS. untuk lirik dari MANTHOUS silahkan pilih pada kategori yang tersedia ataus silahkan gunakan kotak pencarian diatas lalu enter

Lirik Lagu Wuyung – Manthous

Laraning loro ora koyowong kang nandhang wuyungmangan ra doyanra jenak dolanneng omah bingung
Mung kudu weruhwoting atiduh kusumo ayuopo ra trenyuhsawangen ikiawakku sing kuru
Klopo mudhoLeganonoNggonku nandhang brontowiting pari..dimen maringgonku loro atiAduh nyowo
Duh duh kusumoora kroso opo pancen tegombok mbalung janurparing usodo mringkang nandhang wuyung


Chord Gitar & Lirik lagu lainnya dari Lirik MANTHOUS: