Kunci Gitar Ndarboy Genk – Mboten Saget Sungkem

Mboten Saget Sungkem-Berikut ini adalah kunci gitar dan lirik lagu Mboten Saget Sungkem yang dinyayikan oleh Ndarboy Genk. Untuk melihat kunci gitar dan lirik lainnya dari Ndarboy Genk silahkan pilih pada pilihan kategori yang tersedia atau gunakan kotak pencarian.

Mboten Saget Sungkem – Ndarboy Genk

(Intro) C C-Bm-Am Dm F G C..
C
roso kangen sing kudu tak pendem
F          G             C
bodho iki mboten saget sungkem
Am                        Dm
taseh katah salah luput lan dosaku
F          G       C
bapak ibu ngapuranen aku..
(Intro) F G
C
sopo wong sing atine ra sedih
F        G        C
bodho iki aku ora mulih..
Am
akeh wong do nganggur
Dm
akeh wong do ngelih
F            G            C
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..
Am    Em
tak ikhlas ikhlaske..
F        C
tak lila lilake
Am    Em
pacobaning urip
F                 G
mugo ndang ono tambane..
(Chorus)
C                F
sabar.. (kudu sabar..)
G       C
aku mung iso wenehi kabar
F       G        Em       Am
dikandeli usaha ugo ikhtiare
Dm                G
Gusti kulo nyuwun kawelasane
C                F
pasrah (kudu pasrah..)
G              C
iki kabeh mung mergo musibah..
F          G          Em         Am
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
Dm           G            C
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah
(Int.) Dm G Em Am
D  G  F G
C
sopo wong sing atine ra sedih
F        G        C
bodho iki aku ora mulih..
Am
akeh wong do nganggur
Dm
akeh wong do ngelih
F            G            C
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..
Am    Em
tak ikhlas ikhlaske..
F        C
tak lila lilake
Am    Em
pacobaning urip
F                 G
mugo ndang ono tambane..
(Chorus)
C                F
sabar.. (kudu sabar..)
G       C
aku mung iso wenehi kabar
F       G        Em       Am
dikandeli usaha ugo ikhtiare
Dm                G
Gusti kulo nyuwun kawelasane
C                F
pasrah (kudu pasrah..)
G              C
iki kabeh mung mergo musibah..
F          G          Em         Am
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
Dm           G            C
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah..
Ndarboy Genk - Mboten Saget Sungkem
(Intro) G G-F#m-Em Am C D G..
G
roso kangen sing kudu tak pendem
C          D             G
bodho iki mboten saget sungkem
Em                        Am
taseh katah salah luput lan dosaku
C          D       G
bapak ibu ngapuranen aku..
(Intro) C D
G
sopo wong sing atine ra sedih
C        D        G
bodho iki aku ora mulih..
Em
akeh wong do nganggur
Am
akeh wong do ngelih
C            D            G
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..
Em    Bm
tak ikhlas ikhlaske..
C        G
tak lila lilake
Em    Bm
pacobaning urip
C                 D
mugo ndang ono tambane..
(Chorus)
G                C
sabar.. (kudu sabar..)
D       G
aku mung iso wenehi kabar
C       D        Bm       Em
dikandeli usaha ugo ikhtiare
Am                D
Gusti kulo nyuwun kawelasane
G                C
pasrah (kudu pasrah..)
D              G
iki kabeh mung mergo musibah..
C          D          Bm         Em
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
Am           D            G
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah
(Int.) Am D Bm Em
A  D  C D
G
sopo wong sing atine ra sedih
C        D        G
bodho iki aku ora mulih..
Em
akeh wong do nganggur
Am
akeh wong do ngelih
C            D            G
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..
Em    Bm
tak ikhlas ikhlaske..
C        G
tak lila lilake
Em    Bm
pacobaning urip
C                 D
mugo ndang ono tambane..
(Chorus)
G                C
sabar.. (kudu sabar..)
D       G
aku mung iso wenehi kabar
C       D        Bm       Em
dikandeli usaha ugo ikhtiare
Am                D
Gusti kulo nyuwun kawelasane
G                C
pasrah (kudu pasrah..)
D              G
iki kabeh mung mergo musibah..
C          D          Bm         Em
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
Am           D            G
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah..