Kunci Gitar Nella Kharisma – Salah Tompo

Salah Tompo-Berikut ini adalah chord gitar lagu Salah Tompo dari Nella Kharisma. Untuk kunci gitar lainnya dari Nella Kharisma silahkan klik pada pilihan kategori yang tersedia atau cari menggunakan kotak pencarian.

Salah Tompo – Nella Kharisma

Capo fret 5
(Intro) Am Dm G Am
Am Dm G Am
Am              Dm
Bingung rasane ati..
G                      Am
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am                   Dm
Sing eling tansah biyen karo janjine
G                 Am
Malah sopo sing arep ninggalne
Am              Dm
Kurang opo aku iki..
G                     Am
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am               Dm
Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G               Am
Opo kowe sing ora ngerti..
(Rapp) 
Am
Pancen awale aku tresno marang awakmu
F
ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
G
opo ra kelingan semono karo janjimu
E
kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu
Am
aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati
F
etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
G
opo balesane awakmu koyo ngene iki
E                                           Am
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah janjimu
(Chorus)
Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani
(Rapp)
Am                               Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo
G
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
Am
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
Am
Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati
Dm
Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring
G
ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering
Am
pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo
Am
tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo
Am              Dm
Bingung rasane ati..
G                      Am
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am                   Dm
Sing eling tansah biyen karo janjine
G                 Am
Malah sopo sing arep ninggalne
Am              Dm
Kurang opo aku iki..
G                     Am
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am               Dm
Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G               Am
Opo kowe sing ora ngerti..
(Interlude) Am F G E Am
(Chorus)
Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani
Am              Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
G                     Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
Am           Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
G                E       Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani
Nella Kharisma - Salah Tompo
(Intro) Dm Gm C Dm
Dm Gm C Dm
Dm              Gm
Bingung rasane ati..
C                      Dm
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Dm                   Gm
Sing eling tansah biyen karo janjine
C                 Dm
Malah sopo sing arep ninggalne
Dm              Gm
Kurang opo aku iki..
C                     Dm
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Dm               Gm
Paribasan gayuh bulan tak lakoni
C               Dm
Opo kowe sing ora ngerti..
(Rapp) 
Dm
Pancen awale aku tresno marang awakmu
Bb
ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
C
opo ra kelingan semono karo janjimu
A
kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu
Dm
aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati
Bb
etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
C
opo balesane awakmu koyo ngene iki
A                                           Dm
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah janjimu
(Chorus)
Dm              Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
C                     Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
Dm           Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
C                A       Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani
(Rapp)
Dm                               Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo
C
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
Dm
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
Dm
Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati
Gm
Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring
C
ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering
Dm
pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo
Dm
tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo
Dm              Gm
Bingung rasane ati..
C                      Dm
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Dm                   Gm
Sing eling tansah biyen karo janjine
C                 Dm
Malah sopo sing arep ninggalne
Dm              Gm
Kurang opo aku iki..
C                     Dm
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Dm               Gm
Paribasan gayuh bulan tak lakoni
C               Dm
Opo kowe sing ora ngerti..
(Interlude) Dm Bb C A Dm
(Chorus)
Dm              Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
C                     Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
Dm           Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
C                A       Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani
Dm              Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
C                     Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
Dm           Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
C                A       Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

Chord Gitar & Lirik lagu lainnya dari Nella Kharisma: