Kunci Gitar Pepeh Sadboy – Sambate Ati

Sambate Ati-Berikut ini adalah chord gitar lagu Sambate Ati yang dinyayikan oleh Pepeh Sadboy. Untuk kunci gitar lainnya dari Pepeh Sadboy silahkan temukan pada kategori yang tersedia atau ketikkan pada kolom pencarian.

Sambate Ati – Pepeh Sadboy

(Intro) F G C-G/B-Am
        Dm  G  C

  C            G          Am
sabendino kowe kok ngelarani..
  F               G      C
kebangetan nggawe ajure ati..
          F
ngobong perasaan iki..
           Em           Am
mbek tego mblenjanji janji
      F
opo koyok ngene
     G              C  G
kowe sing tak tresnani..

  C              G            Am
kurang opo kabeh sing tak lakoni..
  F             G         C
kurang opo karo tresnoku iki..
         F
nelongso rasane ati
       Em        Am
tego tegone ngapusi
      F           G            C
loro ati iki sing wis mbok paringi..

  F        G             Em      Am
cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
     F              G             C
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

F           G
wis tak lakoni kabeh..
  Em         Am
karep penjalukanmu
     F
kowe sing tak tresnani..
       G
tego tegone mblenjani..

(Chorus)
         F           G
sambate ati.. wengi iki..
                     Em             Am
mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
                   F
mbiyen jarene janjimu..
                G
tresnomu sing gede
                       C
nyatane mbok tinggalne aku..

        F           G
lorone ati.. wengi iki
                     Em             Am
ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
                F
bukti lorone atiku..
          G                 C
ajure urepku amergo cintamu palsu..

(Int.) F G Em Am
       F G C

  F        G             Em      Am
cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
     F              G             C
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

F           G
wis tak lakoni kabeh..
  Em         Am
karep penjalukanmu
     F
kowe sing tak tresnani..
       G
tego tegone mblenjani..

(Chorus)
         F           G
sambate ati.. wengi iki..
                     Em             Am
mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
                   F
mbiyen jarene janjimu..
                G
tresnomu sing gede
                       C
nyatane mbok tinggalne aku..

        F           G
lorone ati.. wengi iki
                     Em             Am
ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
                F
bukti lorone atiku..
          G                  C
ajure urepku amergo cintamu palsu..
Am               F
 bukti lorone atiku..
          G               C
ajure urepku.. amergo awakmu..