Kunci Gitar Skaustik – Tugu Kartini Dadi Saksi

Tugu Kartini Dadi Saksi-Berikut ini adalah kunci gitar lagu Tugu Kartini Dadi Saksi yang dinyayikan oleh Skaustik. Untuk melihat kunci gitar dan lirik lainnya dari Skaustik silahkan temukan pada kategori yang tersedia atau cari menggunakan kotak pencarian.

Tugu Kartini Dadi Saksi – Skaustik

Capo di fret 2
(Intro) C G Am Em
F Em Dm G..
C       G         Am        Em
kabeh.. malih.. naliko karo kowe..
F                      C
iki sing lagi tak rasakke..
Dm       G           Em        Am
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
Dm            G        C
senajan wis akeh.. sing gawe loro ati..
C        G          Am        Em
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
F          G        C
dilancarke sakkabehane..
Dm         G     Em         Am
sing ngancani.. esuk awan bengi..
Dm        G           C
mugo wae Gusti.. sing merestui..
(Chorus)
G                   Am           F
tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Dm         G            C
aku lan kowe ngucap janji..
G                      Am  F
tansah bungah rasane ati iki..
Dm       G         C
semoga kita.. sehidup semati..
(Int.) Am  Em  Dm G C
Am                Em         F G C
haa aa.. haa aa.. haa aa.. haa aa..
C        G          Am        Em
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
F          G        C
dilancarke sakkabehane..
Dm         G     Em         Am
sing ngancani.. esuk awan bengi..
Dm        G           C
mugo wae Gusti.. sing merestui..
(Chorus)
G                   Am           F
tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Dm         G            C
aku lan kowe ngucap janji..
G                      Am  F
tansah bungah rasane ati iki..
Dm       G         C
semoga kita.. sehidup semati..
G                   Am           F
tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Dm         G            C
aku lan kowe ngucap janji..
G                      Am  F
tansah bungah rasane ati iki..
Dm       G         C
semoga kita.. sehidup semati..
Dm       G         C
semoga kita.. sehidup semati..
Skaustik - Tugu Kartini Dadi Saksi
(Intro) D A Bm F#m
G F#m Em A..
D       A         Bm        F#m
kabeh.. malih.. naliko karo kowe..
G                      D
iki sing lagi tak rasakke..
Em       A           F#m       Bm
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
Em            A        D
senajan wis akeh.. sing gawe loro ati..
D        A          Bm        F#m
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
G          A        D
dilancarke sakkabehane..
Em         A     F#m        Bm
sing ngancani.. esuk awan bengi..
Em        A           D
mugo wae Gusti.. sing merestui..
(Chorus)
A                   Bm           G
tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Em         A            D
aku lan kowe ngucap janji..
A                      Bm  G
tansah bungah rasane ati iki..
Em       A         D
semoga kita.. sehidup semati..
(Int.) Bm  F#m  Em A D
Bm                F#m        G A D
haa aa.. haa aa.. haa aa.. haa aa..
D        A          Bm        F#m
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
G          A        D
dilancarke sakkabehane..
Em         A     F#m        Bm
sing ngancani.. esuk awan bengi..
Em        A           D
mugo wae Gusti.. sing merestui..
(Chorus)
A                   Bm           G
tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Em         A            D
aku lan kowe ngucap janji..
A                      Bm  G
tansah bungah rasane ati iki..
Em       A         D
semoga kita.. sehidup semati..
A                   Bm           G
tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Em         A            D
aku lan kowe ngucap janji..
A                      Bm  G
tansah bungah rasane ati iki..
Em       A         D
semoga kita.. sehidup semati..
Em       A         D
semoga kita.. sehidup semati..