Kunci Gitar SlemanReceh – Banyu Moto Ninggal Cerito

Banyu Moto Ninggal Cerito-Berikut ini adalah chord gitar lagu Banyu Moto Ninggal Cerito yang dinyayikan oleh SlemanReceh. Untuk melihat kunci gitar dan lirik lainnya dari SlemanReceh silahkan klik pada pilihan kategori yang tersedia atau ketikkan pada kolom pencarian.

Banyu Moto Ninggal Cerito – SlemanReceh

Capo di fret 2
(Intro) Dm E Am  Dm  E..
Am            Em
ademe wengi iki..
F
ngelingake kowe..
C
sing tau nglarani..
Dm
mbiyen pernah janji..
Am
rabakal ngapusi
F            E
loroku.. wes kepati-pati..
Am              Em
maafmu wes ora tak tompo..
F                       C
banyu moto wes ninggal cerito..
Dm             G
mbiyen kowe sing tak percoyo
Em         Am
saiki malah ngeliyo..
F          E
rapopo.. aku lilo..
Am
wes tak iklaske..
Dm
wes ilang rasane..
G              C
saiki aku.. ra butuh awakmu..
E
wes lalekno wae..
Am      G
kabeh kenangane..
F      E                Am
aku..uuuu.. wes remuk atine..
(Chorus)
F            G          C
s'lamat tinggal masa lalu..
F           G         Am
tresnamu nggo aku palsu..
F     G           C    Am
aku iso mlaku tanpo kowe..
F      G            Am
saiki bubrah sak kabehe..
(Int.) F  G  C G/B Am
Bb  E..
Am              Em
maafmu wes ora tak tompo..
F                       C
banyu moto wes ninggal cerito..
Dm             G
mbiyen kowe sing tak percoyo
Em         Am
saiki malah ngeliyo..
F          E
rapopo.. aku lilo..
Am
wes tak iklaske..
Dm
wes ilang rasane..
G              C
saiki aku.. ra butuh awakmu..
E
wes lalekno wae..
Am      G
kabeh kenangane..
F      E                Am
aku..uuuu.. wes remuk atine..
(Chorus)
F            G          C
s'lamat tinggal masa lalu..
F           G         Am
tresnamu nggo aku palsu..
F     G           C    Am
aku iso mlaku tanpo kowe..
F      G            Am
saiki bubrah sak kabehe..
F            G          C
s'lamat tinggal masa lalu..
F           G         Am
tresnamu nggo aku palsu..
F     G           C    Am
aku iso mlaku tanpo kowe..
F      G            Am
saiki bubrah sak kabehe..
SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito
(Intro) Em F# Bm  Em  F#..
Bm            F#m
ademe wengi iki..
G
ngelingake kowe..
D
sing tau nglarani..
Em
mbiyen pernah janji..
Bm
rabakal ngapusi
G            F#
loroku.. wes kepati-pati..
Bm              F#m
maafmu wes ora tak tompo..
G                       D
banyu moto wes ninggal cerito..
Em             A
mbiyen kowe sing tak percoyo
F#m        Bm
saiki malah ngeliyo..
G          F#
rapopo.. aku lilo..
Bm
wes tak iklaske..
Em
wes ilang rasane..
A              D
saiki aku.. ra butuh awakmu..
F#
wes lalekno wae..
Bm      A
kabeh kenangane..
G      F#               Bm
aku..uuuu.. wes remuk atine..
(Chorus)
G            A          D
s'lamat tinggal masa lalu..
G           A         Bm
tresnamu nggo aku palsu..
G     A           D    Bm
aku iso mlaku tanpo kowe..
G      A            Bm
saiki bubrah sak kabehe..
(Int.) G  A  D A/C# Bm
C  F#..
Bm              F#m
maafmu wes ora tak tompo..
G                       D
banyu moto wes ninggal cerito..
Em             A
mbiyen kowe sing tak percoyo
F#m        Bm
saiki malah ngeliyo..
G          F#
rapopo.. aku lilo..
Bm
wes tak iklaske..
Em
wes ilang rasane..
A              D
saiki aku.. ra butuh awakmu..
F#
wes lalekno wae..
Bm      A
kabeh kenangane..
G      F#               Bm
aku..uuuu.. wes remuk atine..
(Chorus)
G            A          D
s'lamat tinggal masa lalu..
G           A         Bm
tresnamu nggo aku palsu..
G     A           D    Bm
aku iso mlaku tanpo kowe..
G      A            Bm
saiki bubrah sak kabehe..
G            A          D
s'lamat tinggal masa lalu..
G           A         Bm
tresnamu nggo aku palsu..
G     A           D    Bm
aku iso mlaku tanpo kowe..
G      A            Bm
saiki bubrah sak kabehe..

Chord Gitar & Lirik lagu lainnya dari SlemanReceh: