Kunci Gitar Pendhoza Feat. Via Wonsa – Mending Pedot

Mending Pedot-Berikut ini adalah kunci gitar dan lirik lagu Mending Pedot dari Via Wonsa. Untuk menemukan chord gitar lainnya dari Via Wonsa silahkan temukan pada kategori yang tersedia atau gunakan kotak pencarian.

Mending Pedot – Via Wonsa

(Intro) G D G..

   G                      D
janji janji janji marang awakku
   Em                         Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     C                   G
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
         D
nanging opo awak iki..
                     G    D
iseh tresno setengah mati

G
 aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
              D
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
                Em
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
               Bm
mbendino tok sepeleke..
          C
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
           G
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
                 D
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
               D
mung nglarani ati
                   G    D
pasrah karo sang Illahi

G
wes cukup, cukup, cukup
         D
anggonmu leh sandiworo
    Em
nek pancen ra tresno, tresno
        Bm
luwih becik koe lungo
    C
ra iso tepo sliro
      G
gawe atiku nelongso
          D
mending pedot wae..
                    G    D
golek tresno sing liyane

G                                D
 aku trimo pedot senajan rasane abot
                                  Em
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
                                  Bm
ati wes ra biso neruske dalane crito
                                    C
marang koe cah ayu mergo janji palsumu
                                       G
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
                                       D
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
                                   Em
saiki koe lungo seko adohing mripatku
                                 (Em)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Em                 D
 ibarat tibo tasih ketiban ondo
      C         D        G
wes loro tambah di sio-sio
Em           D
 opo koe kui wes ora mikir
        C
timbang ngrasake tresnomu
    D
aku trimo sumingkir..

   G                      D
janji janji janji marang awakku
   Em                         Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     C                   G
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
         D
nanging opo awak iki..
                    (G)
iseh tresno setengah mati

G
wes cukup, cukup, cukup
         D
anggonmu leh sandiworo
    Em
nek pancen ra tresno, tresno
        Bm
luwih becik koe lungo
    C
ra iso tepo sliro
      G
gawe atiku nelongso
          D
mending pedot wae..
                    G
golek tresno sing liyane