Kunci Gitar Vivi Voletha – Nyanding Liyane (Lilo)

Nyanding Liyane (Lilo)-Berikut ini adalah chord gitar lagu Nyanding Liyane (Lilo) yang dinyayikan oleh Vivi Voletha. Untuk menemukan chord gitar lainnya dari Vivi Voletha silahkan pilih pada pilihan kategori yang tersedia atau gunakan kolom pencarian.

Nyanding Liyane (Lilo) – Vivi Voletha

Capo di fret 1
(Intro) C Bm Am G F G C
C          G         Am
kenangan.. masa lalu saat bersamamu
-G   F             G         C
berhayal.. bakal urip sesandingan..
Em
tapi kenyataane..
Am
sak iki nyanding liyane..
F         Dm         G
aku ikhlas pasrah karo kahanane..
C          G         Am
cukup pisan iki aku nandang loro ati
-G  F           G
nutup ati kanggo wong seng
C
tahu tak tresnani..
Em
janjimu dek biyen..
Am
ngancani tekaning pati..
F        Dm          G  F G
nangeng nyatane aku mbok larani..
(Chorus)
F        G
lilo aku lilo..
Em          Am
pasrah kang kuasa..
Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
C
karo wong liyo..
F            G
aku mung ndedongo..
Em       Am
aku iso duwe ganti
Dm
seng luweh gemati
G          F    C
tulus karo aku iki..
(Int.) F G F-Em Am Dm G C
Dm Em F G C
C          G         Am
cukup pisan iki aku nandang loro ati
F           G
nutup ati kanggo wong seng
C
tahu tak tresnani..
Em
janjimu dek biyen..
Am
ngancani tekaning pati..
F        Dm          G  F G
nangeng nyatane aku mbok larani..
(Chorus)
F        G
lilo aku lilo..
Em          Am
pasrah kang kuasa..
Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
C
karo wong liyo..
F            G
aku mung ndedongo..
Em       Am
aku iso duwe ganti
Dm
seng luweh gemati
G          C
tulus karo aku iki..
F        G
lilo aku lilo..
Em          Am
pasrah kang kuasa..
Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
C
karo wong liyo..
F            G
aku mung ndedongo..
Em       Am
aku iso duwe ganti
Dm
seng luweh gemati
G          C     Am
tulus karo aku iki..
Dm
seng luweh gemati
G          F        C
tulus karo aku iki..
Vivi Voletha - Nyanding Liyane ( Lilo )
(Intro) C# Cm A#m G# F# G# C#
C#         G#        A#m
kenangan.. masa lalu saat bersamamu
-G#  F#            G#        C#
berhayal.. bakal urip sesandingan..
Fm
tapi kenyataane..
A#m
sak iki nyanding liyane..
F#        D#m        G#
aku ikhlas pasrah karo kahanane..
C#         G#        A#m
cukup pisan iki aku nandang loro ati
-G# F#          G#
nutup ati kanggo wong seng
C#
tahu tak tresnani..
Fm
janjimu dek biyen..
A#m
ngancani tekaning pati..
F#       D#m         G# F# G#
nangeng nyatane aku mbok larani..
(Chorus)
F#       G#
lilo aku lilo..
Fm          A#m
pasrah kang kuasa..
D#m         G#
senadyan kowe wes gandeng
C#
karo wong liyo..
F#           G#
aku mung ndedongo..
Fm       A#m
aku iso duwe ganti
D#m
seng luweh gemati
G#         F#   C#
tulus karo aku iki..
(Int.) F# G# F#-Fm A#m D#m G# C#
D#m Fm F# G# C#
C#         G#        A#m
cukup pisan iki aku nandang loro ati
F#          G#
nutup ati kanggo wong seng
C#
tahu tak tresnani..
Fm
janjimu dek biyen..
A#m
ngancani tekaning pati..
F#       D#m         G# F# G#
nangeng nyatane aku mbok larani..
(Chorus)
F#       G#
lilo aku lilo..
Fm          A#m
pasrah kang kuasa..
D#m         G#
senadyan kowe wes gandeng
C#
karo wong liyo..
F#           G#
aku mung ndedongo..
Fm       A#m
aku iso duwe ganti
D#m
seng luweh gemati
G#         C#
tulus karo aku iki..
F#       G#
lilo aku lilo..
Fm          A#m
pasrah kang kuasa..
D#m         G#
senadyan kowe wes gandeng
C#
karo wong liyo..
F#           G#
aku mung ndedongo..
Fm       A#m
aku iso duwe ganti
D#m
seng luweh gemati
G#         C#    A#m
tulus karo aku iki..
D#m
seng luweh gemati
G#         F#       C#
tulus karo aku iki..

Chord Gitar & Lirik lagu lainnya dari Vivi Voletha: